Waarom Coaching?

Coaching van Ellen Kok bestaat uit verschillende vormen, zoals Loopbaanontwikkeling, Executive Coaching, Business Coaching en Outplacement.

In algemene zin kunnen we stellen dat Ellen mensen begeleidt in het ontwikkelen van hun talenten en het vinden van het juiste werk.

Coaching is één van de beste investeringen, mits je de juiste coach weet te vinden! 

Zou jij willen weten wat jou bijzonder en uniek maakt, wat voor jou belangrijk is en van waaruit jij je leven wilt vormgeven? 

Heb je het idee dat er meer in je zit, dan er nu uitkomt, wil je erachter komen wat jouw potentie is? Wil jij het stuur over je eigen leven weer in handen nemen?

Ellen Kok is een gecertificeerde coach die past bij jouw coachingsvraag.

WERKWIJZE

Droom niet je leven…. Leef je dromen!

Door de snelheid van informatie-uitwisseling, de hoge eisen van bedrijven en van onze maatschappij, ervaren we meer stress en zijn druk in ons hoofd. We nemen minder tijd voor reflectie.

“HOE GAAT JOUW LICHT AAN? ELLEN LAAT JOUW LICHT SCHIJNEN DOOR DE BESTE VERSIE VAN JEZELF TE LATEN ZIEN”

Ellen helpt de oplossingen helder te krijgen. Voor 100% eigen antwoorden te motiveren waardoor wensen ook daadwerkelijk realiteit worden. 

Van spanning naar ontspanning. Afscheid nemen wat niet meer werkt. Afstoten, aantrekken en kiezen. Opnieuw aspecten van het leven vormgeven, de dingen doen die energie geven en een beweging creëren naar de toekomst.