Waarom Coaching?

Soms heb je het idee dat je niet bent waar je zou willen zijn. Misschien ervaar je stress, heb je geen energie, of ben je al een tijdje niet gelukkig in je werk, sta je (te) lang stil in je eigen ontwikkeling, loop je vast of word je misschien wel verplicht om op zoek te gaan naar een andere baan. En heb je geen idee wat je vervolgstap kan zijn.

Als coach help ik je bewust te worden van je drijfveren, kwaliteiten, maar ook ontwikkelingsmogelijkheden. Ik help je richting te geven en concreet te maken hoe je komt waar je wilt komen. Veel mensen maken gebruik van een coach en vinden zo weer focus en sturen hun leven de kant op die zij willen.

Droom niet je leven…. Leef je dromen!

Nieuwe tijden vragen om een nieuwe manier van werken

In een wereld die steeds meer van ons vraagt werken we meer en meer. Door de snelheid van informatie-uitwisseling, de hoge eisen van bedrijven en van onze maatschappij, ervaren we meer stress en zijn druk in ons hoofd. We nemen minder tijd voor reflectie. Als gevolg hiervan zijn we vaak minder betrokken. Er is geen duurzame manier van werken voor werknemers in organisaties.

Ik zorg dat je op een effectieve en gezonde manier kunt werken binnen en buiten de organisatie. Je krijgt hierdoor meer tijd, energie, inspiratie, voldoening en motivatie.

“HOE GAAT JOUW LICHT AAN? MIJN LICHT DOOR JOU DE BESTE VERSIE VAN JEZELF TE LATEN WORDEN”