De Business Coach

Ellen Kok Business Coaching biedt financiële én persoonlijke ondersteuning aan ondernemers in het MKB. Ondernemers die zijn vastgelopen, willen groeien of innoveren.

Er wordt gekeken naar belangrijke aspecten in het ondernemerschap, naar de strategie, het talent en naar het persoonlijk- en bedrijfspotentieel.

Business Coaching zorgt ervoor dat:

  • Een business strategie wordt gekozen, waardoor er meer omzet wordt gegenereerd.
  • Talenten worden benut en betaald.
  • Een aantrekkelijk product wordt aangeboden en de juiste klanten worden benaderd.
  • Een eenvoudige en enorm doeltreffende marketing- en sales-strategie wordt ingezet, die direct klanten en omzet oplevert.
WERKWIJZE

Return of Investment (ROI)

Business Coaching voor ondernemers is één van de beste investeringen. In jouw organisatie worden het business model en de sales- en marketing processen doorgelicht, om daarna acties te implementeren die zorgen dat de kosten dalen, de omzet stijgt en dat het bedrijf kan opschalen.

Tegelijkertijd, worden persoonlijke leiderschapsdoelstellingen en actieplannen vastgesteld, zodat jij als ondernemer meer energie, creativiteit en plezier gaat ervaren.

Ellen Kok is ondernemer én investeerder, juist de combinatie van ondersteuning als coach en als financieel sparringpartner, zorgt dat de koers van jouw bedrijf weer helder wordt. Zakelijke resultaten gegarandeerd! De opbrengst zal deze investering zeker overtreffen.

Droom niet je leven…. Leef je dromen!

Door de snelheid van informatie-uitwisseling, de hoge eisen van onze maatschappij en de lastige economische situatie in tijden van Corona, ervaren we meer stress en komen bedrijfsresultaten onder druk te staan.

ELLEN LAAT HET LICHT WEER SCHIJNEN IN JOUW BEDRIJF DOOR DE BESTE VERSIE VAN JEZELF TE LATEN ZIEN”

Ellen draagt bedrijfsoplossingen aan waardoor wensen ook daadwerkelijk realiteit worden en zakelijke resultaten worden behaald. 

Van spanning naar ontspanning. Afscheid nemen van bedrijfsstrategieën die niet meer werken. Afstoten, aantrekken en kiezen. Opnieuw vormgeven, strategieën inzetten die energie geven en een bedrijfsbeweging creëren naar de toekomst met meer omzet.