Op 42-jarige leeftijd had ik alles waar ik vroeger van dacht dat ik er gelukkig van zou worden. Ik had een man, twee kinderen, een mooi huis, een leuke baan en deed veel leuke dingen. Toch was ik niet gelukkig en kon ik er niet van genieten.

Vanuit hier ging ik op zoek naar wat nu uiteindelijk leidt tot een succesvol en gelukkig leven. Hoe doorbreek je oude patronen? Hoe vind je het gene dat echt bij je past? En hoe breng je dit daadwerkelijk in de praktijk? Hoe word je de beste versie van jezelf.

Het moment dat ik de beste versie van mijzelf had gevonden, zei ik tegen mijn coach: “Wat jij met mij hebt bereikt, wil ik bij anderen bereiken!”

 

“Be you. The world will adjust”

MIJN EXPERTISE:

Persoonlijke ontwikkeling

Talent en Professionele ontwikkeling

Leiderschap Coaching

Carrière Coaching

Burn out en stress coaching

Outplacementtrajecten