“Be you. The world will adjust”.

Mijn missie is om mensen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen, zodat ze een positieve impact kunnen hebben op degenen om hen heen.

Met meer dan 15 jaar ervaring als Executive Coach & Headhunting Consultant, help ik bedrijven en medewerkers met het ontdekken en het inzetten van Human Potential. Door mijn financiële achtergrond, opleiding als MMS Coach, geaccrediteerd door de International Coach Federation (ICF) en brede werkervaring, ben ik in staat wensen in kaart te brengen en motivatie te doorgronden.

Ik ga op zoek naar de mens achter de mens. Ik kom tot de kern en zie wat jij nodig hebt op welk moment. Ik zorg dat je beweegt met wat er zich op dat moment aandient, zodat jij bewust de juiste keuzes maakt en de juiste stappen zet.

Samen ontdekken wij wat jou bijzonder en uniek maakt, wat belangrijk voor jou is en van waaruit jij jouw leven te leven hebt, zowel op professioneel niveau in het werk als privé.