“Be you. The world will adjust”.

Mijn missie is om professionals te helpen hun potentieel te ontwikkelen. Ik draag oplossingen aan en vind de juiste coach.

Het moment dat ik de beste versie van mijzelf had gevonden, zei ik tegen mijn coach: “Wat jij met mij hebt bereikt, wil ik bij anderen bereiken!”

Met meer dan 12 jaar ervaring als  Executive Coach & Search Consultant, help ik jou bij het vinden van een coach. Door mijn financiële achtergrond, opleiding als MMS Coach, geaccrediteerd door de International Coach Federation (ICF) en brede werkervaring, ben ik in staat wensen in kaart te brengen en motivatie te doorgronden.

Mijn eigen potentie is doorvragen, luisteren en matchen, ik heb oprechte interesse in ieder mens (zonder oordeel). Ik wil weten wat mensen beweegt, wat ze willen, wie ze echt zijn. 

De ondersteuning van een coach brengt de gewenste resultaten binnen handbereik. Samen ontdekken, dat wat jou bijzonder en uniek maakt, wat voor jou belangrijk is en van waaruit jij je leven leven zowel professioneel als privé.

Zo vind ik de juiste coach voor jou!