“Be you. The world will adjust”.

Mijn missie is om mensen te inspireren om het beste uit zichzelf én hun onderneming te halen, zodat er een positieve impact ontstaat op degenen om hen heen.

Met meer dan 15 jaar ervaring als Executive Coach & Headhunting Consultant, help ik bedrijven, ondernemers en managers met het ontdekken en het inzetten van hun eigen Human Potential. Door mijn financiële achtergrond, opleiding als MMS Coach, geaccrediteerd door de International Coach Federation (ICF) en brede werkervaring, ben ik in staat wensen in kaart te brengen en motivatie te doorgronden.

Ik kom tot de kern en zie wat nodig is op welk moment. Ik zorg voor beweging met wat er zich op dat moment aandient, zodat bewust de juiste keuzes gemaakt kunnen worden.

Samen ontdekken wij wat belangrijk is en van waaruit jij jouw bedrijf en leven te leiden hebt!