DE WEG VINDEN NAAR EEN COACH 

Zoek jij een coach? Dan ben je op de goede weg en helpen wij om een coach te vinden die aansluit bij jouw doelen en wensen.

Coaching bestaat uit verschillende vormen, zoals Business Coaching, Career Coaching, Meditatie Coaching, Persoonlijke en Team Coaching. In algemene zin kunnen we stellen dat Coaching het begeleiden van mensen is in het ontwikkelen van hun talenten en het vinden van de juiste balans.

Het platform EllenKokCoaching.nl is in het leven geroepen om de juiste coach te vinden of (nog beter misschien) de juiste coach voor jou te vinden! 

Alle coaches die aangesloten zijn in het netwerk hebben de opleiding bij MMS Institute gevolgd. Het MMS Institute heeft wereldwijd meer dan 1.000 geassocieerde MMS-gecertificeerde coaches opgeleid, in 24 landen, op vijf continenten. Sinds 1988 zijn deze programma’s inclusief certificering voor coaches beschikbaar in Nederland.

Het onderscheidend vermogen zit in transformatie van professionals. De coaches zorgen ervoor dat er geen terugval komt in gedrag en patronen. Ze bieden een veilige en vertrouwde omgeving om doelstellingen te halen en talent te ontwikkelen. Ze ondersteunen bij het opruimen van blokkades en het maken van de juiste keuzes. Op die wijze wordt vrijheid ervaren.

“The journey of a thousand miles begins with one step.”

 

GEÏNTERESSEERD?

Neem contact zodat we samen een coach kunnen vinden die aansluit bij de coachingsvraag. Dit eerste (gratis) gesprek is met Ellen Kok om te luisteren naar de vraag en erachter te komen welke coach het beste bij jou zou kunnen passen.

Vervolgens komt er een (gratis) intake met de aangewezen coach en indien de click er is met de coach kan het traject starten. Het traject bestaat uit 5 á 6 coaching sessies afhankelijk van doelstellingen, met tussendoor evaluaties en tot slot een eindgesprek inclusief vervolgstappen.

 

Ervaringen

“Het coaching traject heeft mij enorm geholpen rust, inzicht en structuur te krijgen.

Door niet alleen een ‘grote doelstelling’ te formuleren voor het hele traject, maar elke sessie een deeldoelstelling te formuleren zorgde ik ervoor dat ik steeds concrete stappen ging zetten.

Elke sessie lichter, blijer en dichterbij de grote doelstellingen naar buiten lopen was voor mij zo fijn!”